Tapetsering samt opsætning af væv og filt

Overvejer du at få udført tapetsering af en professionel? Vi har omkring 30 års erfaring med malerarbejde og tapetopsætning. Vi opsætter alle former for tapet, væv og filt for private og erhverv. Derudover udfører vi gerne den efterfølgende håndværkerrengøring.

Vores malerfirma ligger i Langeskov, men vi har også kunder i bl.a. Nyborg, Ringe og Munkebo samt på resten af Fyn.

Få et personligt udtryk med den rette tapetsering

​Tapetsering er en enkel måde at give dit hjem et personligt udtryk på. Uanset om tapetet er i en ren og simpel stil eller fyldt med detaljer, tilføjer det boligen et unikt præg.

Vi tilbyder opsætning af tapet, væv og filt på vægge og skråvægge, hvor der kan være hjørner, som kan være svære at få lavet pæne.  Herudover udfører vi også gerne malerarbejde. Vi sørger naturligvis for en grundig afdækning, afrensning og spartling, før jeg vi i gang

​Samtidig tilbyder vi rådgivning om farver og vægbeklædninger, og derfor kan vi være behjælpelig hele vejen fra indkøb til opsætning. Det kan være i forbindelse med almindelig vedligeholdelse, modernisering samt salgsklargøring med videre.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på tapetsering

Vi er altid frisk på en ny opgave, og vi kommer gerne ud for at kigge på boligen, hvor vi så taler om de forskellige muligheder og priser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for tapetsering.

Du kan ringe til os på telefon 21 73 43 25 for at aftale nærmere. Ellers er du velkommen til at skrive til os på e-mail loan-huynh@stofanet.dk, så vender vi tilbage til dig.

KONTAKT OS FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Kontakt os

​CVR: 26374057