Tapetsering samt opsætning af væv og filt

Overvejer du at få udført tapetsering af en professionel? Jeg hedder Loan Huynh og har omkring 30 års erfaring med malerarbejde og tapetopsætning. Jeg opsætter alle former for tapet, væv og filt for private og erhverv. Derudover udfører jeg gerne den efterfølgende håndværkerrengøring.

Mit malerfirma ligger ved Kerteminde, men jeg har også kunder i bl.a. Nyborg og Odense samt på resten af Fyn.

Få et personligt udtryk med den rette tapetsering

​Tapetsering er en enkel måde at give dit hjem et personligt udtryk på. Uanset om tapetet er i en ren og simpel stil eller fyldt med detaljer, tilføjer det boligen et unikt præg.

Jeg tilbyder opsætning af tapet, væv og filt på vægge og skråvægge, hvor der kan være hjørner, som kan være svære at få lavet pæne.  Herudover udfører jeg også gerne malerarbejde. Jeg sørger naturligvis for en grundig afdækning, afrensning og spartling, før jeg går i gang

​Samtidig tilbyder jeg rådgivning om farver og vægbeklædninger, og derfor kan jeg være behjælpelig hele vejen fra indkøb til opsætning. Det kan være i forbindelse med almindelig vedligeholdelse, modernisering samt salgsklargøring med videre.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på tapetsering

Jeg er altid frisk på en ny opgave, og jeg kommer gerne ud for at kigge på boligen, hvor vi så taler om de forskellige muligheder og priser. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris for tapetsering.

Du kan ringe til mig på telefon 21 73 43 25 for at aftale nærmere. Ellers er du velkommen til at skrive til mig på e-mail loan-huynh@stofanet.dk, så vender jeg tilbage til dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

KONTAKT OS FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Kontakt os

Hvileholmsvej 14, 5550 Langeskov

Se rutevejledning her​

CVR: 26374057

Find os